Tulvat jatkuvat Koillis-Thaimaassa, ja Roi Et ja Ubon Ratchathani kärsivät erityisen ankarasti

Suuri joukko kotitalouksia ja maatalousalueita Koillis-Thain maakunnassa Roi-etissa on nyt tulvinut, kun voimakkaat virtaukset repivät betoniesteitä Nong Hinin kylästä Panomprain piirissä, Thai Rath raportoi eilen (7. 2019).

Kolme kilometriä pitkä osa valtatietä nro 502, joka yhdistää Nakhon Ratchasiman ja Yasothonin koillisprovinssit, vaurioitui myös.

Maakunnan viranomaiset ovat näyttäneet varoitusviestejä, mutta suuret kuorma-autot jatkavat matkaa moottoritiellä.

Pelastus- ja avustussaattueet eri puolilta maata, mukaan lukien paikalliset avustustyöntekijät Sattahipista, jatkavat menoa pahoin kärsineelle alueelle tarjoamaan apua.

Tämän vuoden sadekausi seuraa ennätysmäistä kuivuutta, Pattaya News toteaa. Julkaisimme aiemmin tällä viikolla Facebook-syötteissämme seuraavat kuvat koillisesta maanviljelijästä, joka näyttää peltonsa ennen ja jälkeen viimeaikaisten sateiden ja säästää satonsa marraskuun satoa varten.

Julkaisimme myös nämä kuvat Koillis-Kiinan paikallisista asukkaista, jotka pelastivat jumiin jääneitä puhveleita nousevilta vesiltä. Kaikki puhvelit selvisivät hengissä.

Lähde: Thai Rath, Thaimaan asukkaat,

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/