Pattayan poliisin itsepuolustuksessa ampuma hotellin kokin perhe haluaa lisää vastauksia

Pattaya-

35-vuotiaan Hotel Chefin isoveli ja sisar, jotka Pattayan poliisi ampui kuoliaaksi varhain eilen aamulla itsepuolustukseksi, saapuivat Pattayaan myöhään eilen illalla etsimään vastauksia kysymyksiinsä.

He tekivät virallisen ilmoituksen poliisiasemalle ja ilmoittivat, että lisää perheenjäseniä saapuu maanantaina 9, jossa he kysyvät lisää vastauksia.

Perheenjäsenet kertoivat Pattaya Pressille, etteivät he usko, että heidän veljensä olisi ryntänyt poliisia vastaan. He sanoivat uskovansa, että alueella on monia valvontakameroita ja he haluavat nähdä nauhan ja saada oikeutta veljelleen.

Pidämme sinut ajan tasalla tästä kehitystarinasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/