Thaimaan ympäristöministeri ilmoitti, että 26 suurta jälleenmyyjää lopettaa kertakäyttöisten muovikassien jakamisen tammikuussa 2020

Bangkok-

Thaimaan ympäristöministeri on ilmoittanut suurten jälleenmyyjien, muovivalmistajien ja tavaratalojen välisen merkittävän sopimuksen lopettaa kertakäyttöisten muovikassien jakaminen asiakkaille. Uusi ohjelma käynnistyy ensi vuonna.

Kuluneen vuoden aikana useat suuret jälleenmyyjät ovat keksineet erilaisia ​​kampanjoita vähentääkseen asiakkaille jaettavien kertakäyttöisten muovikassien määrää, mutta ne ovat olleet enemmän PR-temppu kuin todellinen yritys vähentää valtavia muovimääriä. näiden yritysten tuottamat jätteet, kuten muovikassien jakamatta jättäminen yhtenä päivänä viikossa tai kylttien kiinnittäminen siitä, että ne eivät anna muovikasseja, vaikka todellisuudessa antavatkin.

Ministeri Varawut Silpa-Archa sanoi, että ympäristöministeriö kutsui useita thaimaalaisia ​​kumppaneita liittymään ministeriön kampanjaan kertakäyttöisten muovikassien käytön vähentämiseksi.

"Tämä yhteistyö auttaa Thaimaata poistumaan maailman suurimpien jätteiden ja meriroskien tuottajien listalta", hän sanoi lehdistölle.

Suurten nimien joukossa olivat Central Group, The Mall Group, CP All (7Elevenin omistajat), Siam Makro, Robinsons, Bangchak Retail, Big C Supercentre, Index Living Mall ja PTT sekä toimialajärjestöt, kuten Plastic Industry Club ja Thaimaan jälleenmyyjien liitto.

Nämä kumppanit ovat luvanneet lopettaa kertakäyttöisten muovikassien jakamisen asiakkaille tammikuusta alkaen.

"Tällainen kampanja olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. Olemme käyttäneet niin paljon aikaa yrittäessään neuvotella. Lopulta onnistuimme."

Ensi tammikuusta alkaen asiakkaiden on tuotava omat laukut tavaroiden kuljettamiseen näistä myymälöistä.

Seuraava kuva on Bangkok Postista, joka näyttää luettelon osallistuvista jälleenmyyjistä. Perhe Mart ja kaksi suurinta muovikassien käyttäjää 7-11 ovat mukana emoyhtiöiden sopimana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/