Pattayan poliisin väitetään ampuneen kuoliaaksi hotellin kokin lomakeskuksen sisäänkäynnin edessä, väittää itsepuolustus

Pattaya -


Partiopoliisi, jonka väitetään ampuneen kuoliaaksi hotellin kokin aikaisin tänä aamuna, kertoi The Pattaya Newsille puolustavansa itseään.

Pattayan poliisin luutnantti Aris Puangsai sai ilmoituksen tapauksesta kello 2 yöllä hotellissa Soi Wong Amartissa Nakluassa.

Poliisi ja pelastushenkilökunta saapuivat hotellin edessä olevalle pysäköintialueelle löytääkseen 35-vuotiaan Prajakchai Siriwetin ruumiin, joka oli lomakeskuksessa hotellin kokki.

Hänen päästään löydettiin ammushaavoja. Läheltä löytyi veitsi, terävä terätanko ja kaksi käytettyä luotipatruunaa.

Prajakchain vanhempi veli kertoi Pattaya Newsille, että hotellin henkilökunta kertoi hänelle, että hänen veljensä meni hotellin toimistoon pyytämään hänen palkkaansa. Hän oli tuonut mukanaan terävän terävän rautaisen aseen. Hänen palkastaan ​​oli väitetty kiistaa ja tilanne kärjistyi nopeasti.

Henkilökunta kutsui poliisin paikalle, koska Prajakchai ei rauhoittunut, he kertoivat Pattaya Newsille. Partiopoliisi pyysi herra Prajakchaita laskemaan aseensa, ja aluksi hän teki.

Yhtäkkiä hän poliisin mukaan kiidätti poliisit. Poliisin kersanttimajuri, joka tällä hetkellä lehdistölle nimesi vain "Sam", ampui herra Prajakchain kahdesti, mikä johti hänen kuolemaan. Poliisi väittää, että kyseessä oli itsepuolustus.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/