Sattahip-pelastajat suuntasivat Ubon Ratchathaniin hakemaan lahjoituksia ja tukea tulvien uhreille

Sattahip-pelastajat suuntasivat Ubon Ratchathaniin hakemaan lahjoituksia ja tukea tulvien uhreille

Sattahip –
Sawang Rotjana Thammasathan Sattahipin pelastustyöntekijät ovat matkalla Ubon Ratchathaniin lahjoittamaan ja tukemaan tulvien uhreja.

Sattahipissa Sawang Rotjana Thammasathanin pelastussäätiössä tänä iltapäivänä Narong Boonjerdsri, joka on Sattahipin pormestari ja myös säätiön puheenjohtaja pelastustyöntekijöiden kanssa lastasi hyödyllisiä taloustavaroita, juomavettä, riisiä sekä pakattuja, purkitettuja ja kuivattuja ruokatarvikkeita sekä vaatteet kuorma-autoissa.

Pormestari Narong sanoi: "Thaimaan koillisosassa oli monia uhreja tulvissa. Olemme perustaneet lahjoituskeskuksen, jossa ihmiset voivat lahjoittaa hyödyllisiä tavaroita eilisestä aamusta lähtien.

"Noin 30 pelastustyöntekijää veneineen ja tavaroineen on matkalla Ubon Ratchathaniin tänä iltana bussilla ja perävaunulla auttamaan uhreja." Hän lopetti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/