Expat Insider paljastaa vuoden 2019 parhaat paikat maailmassa asuvalle ulkomaalaiselle – Thaimaa putosi seitsemän sijaa 25.

Viimeisimmän Expat Insider -tutkimuksen mukaan Thaimaa on vähemmän suosittu ulkomaalaisten matkakohteena kuin vuosi sitten.

Torstaina julkaistu Expat Insider 2019 -tutkimus listaa maailman parhaat paikat asua ulkomaalaisena.

Thaimaa sijoittui tutkimuksessa 25. sijalle 64 kohteen joukossa, mikä on seitsemän paikkaa vähemmän kuin samassa vuonna 2018 tehdyssä tutkimuksessa.

7.-28. maaliskuuta InterNations, maailman suurin ulkomaalaisten verkostoitumisryhmä, tiedusteli yhteensä 20,259 182 ulkomaalaista, jotka edustivat 187 kansallisuutta ja jotka asuvat XNUMX maassa tai alueella.

Vastaajia pyydettiin antamaan yhteensä 48 eri tekijää ulkomailla asumisen eri näkökulmista.

Tuloksia käytettiin sitten pisteytyksen muodostamiseen viidellä pääalueella: elämänlaatu, asumisen helppous, ulkomailla työskentely, perhe-elämä ja henkilökohtainen talous.

Lue koko raportti alla:

https://cms-internationsgmbh.netdna-ssl.com/cdn/file/cms-media/public/2019-09/Expat-Insider-2019_The-InterNations-Survey_0.pdf

 

SOURCEExpat Insider
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/