Lapsi kuoli talon romahtaessa myrskyssä keskiviikkoiltana Pattayan alueella, kaupunki ja sosiaalinen media keräävät varoja auttaakseen

Chonburi Nong Plalai -

Korvauksia on maksettu perheelle, joka menetti lapsensa ja heidän talonsa romahti voimakkaan ukkosmyrskyn jälkeen Chonburiin keskiviikkoiltana aiemmin tällä viikolla.

Nong Plalain kunnan virkamiehet pormestari Pinyo Homglanin johdolla vierailivat talossa Nong Plalaissa eilen iltapäivällä, torstaina 5. syyskuuta 2019.

Keskiviikko-iltana talo oli vaurioitunut myrskyssä, jossa talo romahti ja tappoi kolmivuotiaan thaimaalaisen pojan.

Pormestari Pinyo kertoi Pattaya Newsille: "Olemme antaneet rahaa ja tarvittavia tavaroita perheelle. Heidän talonsa korjataan. Perhe muuttaa väliaikaiseen taloon."

Thaimaan sosiaalinen media keräsi myös 30,000 XNUMX bahtia perheelle auttamaan traagisessa tapahtumassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/