Poliisi jatkaa Pattayan laittomien matkojen ja matkaoppaiden tukahduttamista

Poliisi jatkaa Pattayan laittomien matkojen ja matkaoppaiden tukahduttamista

Pattaya -
Pattayan turistipoliisi on jatkanut laittomien matkojen ja matkaoppaiden torjuntaa tänään, 5. syyskuuta 2019, suorittamalla lukuisia satunnaisia ​​tarkastuksia matkaoppaille Pattaya Beachin alueella.

Everstiluutnantti Piyaphong Ensan Pattayan matkailupoliisista kertoi Pattaya Newsille tänään "Tänä vuonna olemme pidättäneet 18 laitonta matkaopasta sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia ​​Pattayan alueella."

"Olemme havainneet thaimaalaisia ​​(ilman asianmukaista työkoulutusta), kiinalaisia, intialaisia, vietnamilaisia ​​ja myanmarin kansalaisia ​​laittomina matkaoppaina." Hän jatkoi.

"Tänä vuonna 475 laitonta matkaopasta on pidätetty matkailualan ja opaslain rikkomisesta koko maassa." Totesi everstiluutnantti Ensan.

"Rangaistus Matkailu- ja opaslain rikkomisesta on enintään yksi vuosi vankeutta ja enintään 100,000 XNUMX bahtia." Hän lopetti.

Matkaopas on rajoitettu ammatti Thaimaan kansalaiselle, jolla on vain asianmukainen koulutus ja lupa. Ulkomaalainen ei voi laillisesti olla opas, eikä tähän ammattiin ole saatavilla työlupaa, toteaa The Pattaya News.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/