Pattayan poliisi ajaa takaa ja avaa tulen villin nopean takaa-ajon aikana ajoneuvon murtauduttua tarkastuspisteen läpi

Pattaya -

Pattayan poliisi ajoi ja avasi tulen, kun auto murtautui tarkastuspisteen läpi viime yönä puolenyön aikoihin. Poliisi löysi huumeita ajoneuvosta.

Pattayan kaupungin poliisin vt. päällikkö eversti Atinan Nutchanart ja Pattayan kaupungin poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Korn Somkanae saivat ilmoituksen suuresta välikohtauksesta klo 11.

Valkoinen sedan murtautui tarkastuspisteen läpi Macro-liikkeen edessä Keski-Pattayalla. Poliisi ajoi sedanin perässä ja avasi tulen yrittäessään ampua auton renkaat ulos ja pysäyttää ajoneuvon.

Sedan oli ajanut suurella nopeudella Soi Sukhumwit 48:aan. Sedan päätyi lähelle Morlam-konserttia (Isan-konsertti) ja markkinoita täynnä asukkaita ja turisteja Third Roadilla Keski-Pattayalla. Ajoneuvon renkaat ammuttiin irti, ja se oli ajautunut torille yrittäessään paeta jalan, mikä epäonnistui.

Poliisi löysi kuljettajan, 35-vuotiaan thaimaalaisen miehen nimeltä Issara Phrajan ja matkustajan, 34-vuotiaan naisen nimeltä Nipaphon Buakaew.

Sedanin ja pyörien ympäriltä löydettiin luodinreikiä takaa-ajoon. Poliisi löysi myös ketamiinia sedanista.

Poliisi löysi tieltä myös metamfetamiinia, jonka kuljettaja uskoo heittäneen ulos ikkunasta takaa-ajon aikana.

Issara myönsi poliisille, että ketamiini kuului hänelle, mutta väitti, että metamfetamiini ei ollut hänen ja kielsi heittäneensä sitä ulos ikkunasta.

Heidät vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle lisätoimia varten. Heitä uhkaa huomattavat syytteet ja huomattava vankeustuomio.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/