Thaimaan hallituksen mukaan Koillis-Tulvat ovat tähän mennessä aiheuttaneet 16 kuolemantapausta ja yli 100,000 XNUMX kotia.

Trooppinen myrsky Podul Ylä-Thaimaassa ja kausiluonteinen lounaismonsuuni etelässä ovat aiheuttaneet tulvia 31 maakunnassa, joissa on raportoitu 16 kuolemaa ja 102,074 29 kotitaloutta 5. elokuuta ja torstai (XNUMX. syyskuuta) välisenä aikana, Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston päällikkö Chayaphol Thitisak sanoo.

Chayaphol sanoi, että 10 maakuntaa on edelleen tulvan alla – Phetchabun, Sukhothai, Phitsanulok. Phichit, Amnat Charoen, Yasothon, Khon Kaen, Ubon Ratchathani, Roi Et ja Si Sa Ket.

Kuudentoista kuolemantapauksesta raportoitiin Amnat Charoenissa (4), Roi Etissä (4), Khon Kaenissa (3), Phichitissä (2), Ubon Ratchathanissa (1), Phitsanulokissa (1) ja Mukdahanissa (1), kun taas yksi henkilö oli kadoksissa. Nanissa ja toinen loukkaantui Chaiyaphumissa, hän sanoi. Yhteensä 1,438 15 asukasta evakuoitiin XNUMX:stä riskialueesta neljästä Khon Kaenin, Amnat Charoenin, Yasothonin ja Ubon Ratchathanin maakunnasta.

Osasto liittyi provinssien virkamiesten sekä armeijan ja vastaavien virastojen kanssa tarjotakseen työntekijöitä ja työkaluja auttamaan katastrofin uhreja ja puuttumaan tulviin asentamalla pumppuja veden tyhjentämiseksi tuhoalueilta, Chayaphol sanoi. Tasapohjaisia ​​veneitä lähetettiin auttamaan ihmisten tavaroiden siirtämisessä ja kuljetuksissa, kun taas viranomaiset tutkivat myös vahinkoja antaakseen lisäapua valtiovarainministeriön asetuksen mukaisesti, hän lisäsi.

Koska osissa maata kärsii edelleen rankkasateita, jotka aiheuttavat äkillisten tulvien, metsän valumien ja maanvyörymien riskin, osaston virkamiehet seuraavat tarkasti tilannetta ja valmistautuvat antamaan ajoissa apua kärsiville asukkaille, Chayaphol sanoi.

Hän kehotti ihmisiä seuraamaan säätiedotuksia tarkasti ja soittamaan apua osaston vihjepuhelimeen 1784 ympäri vuorokauden.

Lähde: The Nation.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/