Kaksi transsukupuolista henkilöä pidätettiin intialaisen turistin varkauksista Pattayalla

Kaksi transsukupuolista henkilöä pidätettiin intialaisen turistin varkauksista Pattayalla

KUVAT: Pattayan poliisi

Pattaya -
Kaksi transsukupuolista henkilöä pidätettiin, koska heidän epäillään varastaneen kultaisen kaulakorun intialaiselta turistilta Pattaya Walking Streetillä.

Pattayan poliisi raportoi tänään pidättäneensä 34-vuotiaan transsukupuolisen henkilön nimeltä "Benz" vuokrahuoneesta Soi Sukhumwit 75:ssä.

Benz myönsi, että hän varasti kultaisen kaulakorun intialaisen turistin kaulasta.

Sen jälkeen Benz ja toinen 26-vuotias "Pla"-niminen transsukupuolinen menivät kultakauppaan ja myivät kultaisen kaulakorun.

Benziä syytetään yövarkaudesta, kun taas Plaa syytetään varastetun esineen vastaanottamisesta.

Tämä on yksi useista äskettäin Pattayan alueella tapahtuneista varkauksista, joissa on osallisena transsukupuolisia henkilöitä

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/