Kaksi thaimaalaista kalastajaa myönsi tappaneensa laittomasti yli 30 delfiiniä

Bangkok-

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on vastannut videoleikkeeseen, jossa näkyy 30 delfiiniä, jotka on pyydetty kalastustrooliin Malesian vesillä tappaen monia nisäkkäitä.

Leikkeen välitti heille laittoman kalastuksen komentokeskus (CCCIF).

Thaimaan pääministeri määräsi välittömän tutkimuksen, joka johti havaintoon, että videolla näkyvä vene oli aiemmin nimeltään "S.Pornthepnawee 9", thaimaalainen vene, joka myytiin malesialaiselle ostajalle 2 vuotta sitten. Vene oli siirretty Malesian vesille ja sen nimi muutettiin "KNF 7779". Vaikka se ei ole enää Thaimaan rekisteröity alus, veneessä oli videon tallentamishetkellä 2 thaimaalaista kalastajaa, iältään 56 ja 49.

Kaksi thaimaalaista työskenteli pääkalastajana ja pääkalastajan avustajana. Molemmilla miehillä on nyt heidän nimissään annettu luvat tapahtuman johdosta kuninkaallisen kalastusasetuksen BE 2558 pykälän 66 mukaisesti, joka kieltää merinisäkkäiden tai uhanalaisten merieläinten kalastuksen. Heille voidaan määrätä sakkoja 300,000 3,000,000 ja XNUMX XNUMX XNUMX miljoonan bahtin välillä.

Kaksi miestä ovat myöntäneet työskentelevänsä veneessä ja antaneet käskyn nostaa kaikki 30 delfiiniä veneeseen. He kertoivat tutkijoille, että sen jälkeen kun delfiinit olivat kannella, 4:stä tehtiin "delfiinijuoksua" ja loput heitettiin takaisin mereen.

On epäselvää, kuinka moni kuoli, kun heidät heitettiin takaisin. Jos miehet eivät pysty maksamaan sakkoja, he voivat saada jopa 2 vuoden vankeusrangaistuksen.

Lähde: Sanook, Thaiger

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/