Na Jomtienissa lemmikkinä pidetty leopardi hälyttää paikallisia asukkaita

Johtavat villieläinaktivistit ja sosiaalinen media ovat tuominneet ulkomaalaisen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa verkossa, koska he pitivät leopardia lemmikkinä vuokratalossa Pattayan lähellä. 

Thaimaassa asuva johtava eläinaktivisti sanoi olevansa järkyttynyt ja hämmentynyt siitä, että Thaimaan viranomaiset ovat antaneet miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa pitää leopardia talossaan Na Jomtienissa, Sattahipissa. 

Sanook kertoi, että "Wild Hawk" -erikoisjoukot, eläinten suojelu- ja suojeluvirasto, menivät kaksikerroksiseen taloon Na Jomtienissa tämän viikon maanantai-iltapäivänä naapureiden valitusten seurauksena.

He löysivät nelivuotiaan täysikasvuisen leopardin. Talossa on kiinteistöä ympäröi sementtiaita, jonka päällä on verkko 3 metrin korkeuteen, Sanook sanoi.

Nitaya kertoi, että hän ja hänen ulkomaalainen miehensä olivat kasvattaneet "Typhoonia" siitä asti, kun tämä oli pentu. 

Hän näytti asiakirjat, jotka osoittivat, että pariskunta oli ostanut laillisesti 3 leopardia, jotka kaikki olivat kuolleet. Heillä oli kaksi jälkeläistä, Typhoon ja naaras nimeltä Fah Sai, joka oli sairas ja Chiang Maissa. 

He muuttivat Chiang Maista vuokrataloon Sattahipiin neljä tai viisi päivää sitten.

Viime vuoden marraskuussa Chiang Maissa nostettu oikeusjuttu päätti, että he voivat pitää lemmikit. Nitaya ja hänen miehensä eivät kuitenkaan ole vielä rekisteröineet eläimiä Sri Rachassa sijaitsevaan eläinrekisteritoimistoon. 

Heitä on määrätty tekemään taloon parannuksia, jotta leopardi ei pääse ulos hyökkäämään naapureihin. 

Sosiaalinen media on ollut suurelta osin negatiivinen alueella pidetystä lemmikistä.

Lähde: Sanook, Thaimaan viisumi

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/