Päihtynyt moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti Pattayan kävelytieonnettomuudessa

Päihtynyt moottoripyörän kuljettaja loukkaantui vakavasti Pattayan kävelytieonnettomuudessa

Pattaya -


Päihtynyt moottoripyöränkuljettaja on loukkaantunut vakavasti ajaessaan moottoripyörää kävelytiellä varhain tänä aamuna Pattaya Beachillä.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Pattayan rantatiellä kello 3 aamulla.

Poliisi ja Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän kävelytieltä.

Läheltä löytyi päihtynyt moottoripyöränkuljettaja, 24-vuotias Pattanapong Rakjan. Hänelle annettiin ensiapua paikan päällä, koska hän ei suostunut menemään sairaalaan.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että kuljettaja ajoi moottoripyörää kävelytiellä suurella nopeudella, kun hän menetti ajoneuvonsa hallinnan.

Poliisi pidätti miehen ajamisesta humalassa ja kävelytiellä, mikä on Thaimaan lakien vastaista.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/