Hänen Majesteettinsa Kuningas tarjoaa apua tulvien uhreille Koillis-Thaimaassa

Kohn Kaen-

Yksityisvaltuutettu Ampon Kittiampon ja Rajaprajanugroh-säätiö ovat toimittaneet lähes 3,500 XNUMX avustuspakkausta tulvien koetteleman Khon Kaenin asukkaille Thaimaan koillisosassa.

Sarjat olivat Hänen Majesteettinsa Kuninkaan lahjoituksia.

Erillisissä seremonioissa tulvien uhreille esiteltiin 1,997 1,497 sarjaa Ban Phain alueella ja XNUMX XNUMX Wat Sai Thongissa Muangin alueella. Hänen majesteettillaan oli myös siirrettävät keittiöt ruokkimaan tapahtumiin osallistuvia ihmisiä.

Privy Councilor ojensi hätäpakkauksia kolmelle Ban Phain asukkaalle henkilökohtaisesti sekä kolmelle kärsimään joutuneelle kaupungin asukkaalle tarkastaessaan tulva-alueita.

Podul-myrskyn aiheuttamat rankkasateet koettelivat Khon Kaenia viime perjantaina ja lauantaina. Kolme ihmistä kuoli. Alueella on luvassa lisää sateita tänä viikonloppuna.

Elokuun 31. päivän jälkeen 41,283 202,838 kotitaloutta, joissa on XNUMX XNUMX asukasta, on raportoitu kärsineen tulvista seitsemällä alueella – Noen Silassa, Chonnabotissa, Waeng Noissa, Nong Song Hongissa ja Ban Hatissa sekä Ban Phaissa ja Muangissa.

Kuva: The Nation

SOURCEThaimaalainen / kansakunta
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/