19 Chinese nationals arrested in online gambling den raided in Pattaya

19 Chinese arrested in online gambling den raided in Pattaya

Nongprue -
Police raided an online gambling den in Pattaya where 19 Chinese have been arrested last night in Nongprue.

The raid was led by Chonburi Provincial Police commander Maj Gen Nantachart Suppamongkon and Nongprue Police Chief Col Chitdaecha Songhong along with tourist police and immigration officers.

Officers have raided three rooms off a condominium in Soi Phra Prapanimit 6 at 11:30PM yesterday.

They arrested 19 Chinese nationals and seized more than 10 laptops and more than 300 mobile phones.

Maj Gen Nantachart said, “They have been hired from Chinese capitalists to do the online gambling. They have entered Thailand with tourist visas.”

“Each day there is 8 million baht money circulated from Thailand to China. They received 40,000 baht each for their salary per month.”

At this stage they have been charged with illegally working in Thailand. However, police are continuing their investigation.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/