19 Kiinan kansalaista pidätettiin Pattayalla tehdyssä nettirahapelipaikassa

19 kiinalaista pidätettiin nettipelaamispaikassa Pattayalla

Nongprue -
Poliisi teki ratsian online-uhkapeliluolaan Pattayalla, jossa 19 kiinalaista pidätettiin viime yönä Nongpruessa.

Ratsia johtivat Chonburin maakunnan poliisin komentaja kenraalimajuri Nantachart Suppamongkon ja Nongpruen poliisipäällikkö eversti Chitdaecha Songhong sekä turistipoliisi ja maahanmuuttoviranomaiset.

Poliisit tekivät ratsian kolmeen huoneeseen asunnon ulkopuolella osoitteessa Soi Phra Prapanimit 6 eilen kello 11.

He pidättivät 19 Kiinan kansalaista ja takavarikoivat yli 10 kannettavaa tietokonetta ja yli 300 matkapuhelinta.

Kenraalimajuri Nantachart sanoi: "Heidät on palkattu kiinalaisilta kapitalisteilta pelaamaan online-uhkapelejä. He ovat tulleet Thaimaahan turistiviisumilla."

"Joka päivä Thaimaasta Kiinaan liikkuu 8 miljoonaa bahtia rahaa. He saivat kukin palkastaan ​​40,000 XNUMX bahtia kuukaudessa."

Tässä vaiheessa heitä syytetään laittomasta työskentelystä Thaimaassa. Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/