Pattayalainen koditon mies pidätettynä väitetysti kissojen lyömisen ja julkisen säädyllisyyden vuoksi

Pattaya -
Koditon mies oli pidätettynä eilen illalla Nongpruessa kissojen lyönnistä ja julkisesta säädyllisyydestä.

Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Chaowalit Suwanmanee sai ilmoituksen tapahtumasta klo 6.30 osoitteessa Thep Prasit Road Soi 15.

Polttoainepoliisi ja poliisit saapuivat paikalle ja löysivät tieltä noin 40-vuotiaan päihtyneen kodittoman miehen.

Paikalla olleet silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille, että hän löi kissoja puutikuilla ja oli säädytön julkisesti. Kun he yrittivät estää häntä, hän löi myös heitä.

Mies otettiin kiinni ja hänen nähtiin hymyilevän ja nauravan käytökselleen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/