Lisää rankkasadetta tulossa Pattayalle, trooppisen myrskyn Kajiki vaikutusalueelle

Säävaroitus
“Trooppinen myrsky KAJIKI luokka 3”
Syyskuu 3, 2019

Trooppinen myrsky KAJIKI” on 80 km koilliseen Xekongista, Etelä-Laos tai leveysaste 16.1 astetta pohjoista, pituusaste 107.2 astetta itään.

Myrsky eteni hitaasti etelä-lounaaseen 65 km/h tuulen maksiminopeudella.

Ukkoskuuroja ennustetaan suureen osaan maata ja paikoin voimakkaita myrskyjä.

Ihmisten tulee varautua vakaviin olosuhteisiin, jotka voivat aiheuttaa tulvia ja veden valumista. Matkailijoiden tulee pysyä kuulolla sääpäivityksistä.

Affected areas are as following:

3 September, heavy to very heavy rain. North: Phrae, Nan, Phitsanulok, Phichit, Uttaradit, Tak, Sukhothai, Kamphaeng Phet and Phetchabun

Northeast: Loei, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Nong Khai, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Yasothon, Kalasin, Khon Kaen, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Maha Sarakham, Roi Et, Amnat Charoen, Buriram, Surin, Sisaket and Ubon Ratchathani. Central: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Chai Nat, Nakhon Sawan, Lop Buri, Saraburi.

East: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Chachoengsao, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi and Trat.

South: Phetchaburi province Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Ranong and Phang Nga

4 September, heavy rain. Northeast: Loei, Nong Bua Lam Phu, Udon Thani, Nong Khai, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Yasothon, Kalasin, Khon Kaen, Maha Sarakham, Roi Et, Amnat Charoen and Ubon Ratchathani. East: Chonburi, Rayong, Chanthaburi and Trat. South: Ranong, Phang Nga and Phuket.

The monsoon trough lies across the North and the Northeast of the category 3 storm KAJIKI 80km northeast of Xekong, southern Laos, and the strong southwest monsoon continues across the Andaman Sea and the Gulf of Thailand.

Yksittäisiä rankkasateita on ennustettu maan ylle. Voimakas tuuli nostaa aallot Andamaanienmerellä ja Persianlahden yläosassa 2-3 metrin korkeuteen ja ukkosalueilla yli 3 metrin korkeuteen.

Kaikkien alusten tulee edetä varoen. Pienet veneet pysyvät mailla. Punaiset liput ovat ylhäällä Pattayalla, ja uimareiden tulee pysyä poissa vedestä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/