Jomtienissa pidätettiin kolme etsintäkuulutettua venäläistä epäiltyä kiinteistöpetoksesta

Jomtienissa pidätettiin kolme etsintäkuulutettua venäläistä epäiltyä kiinteistöpetoksesta

Sattahip –
Kolme etsintäkuulutettua venäläistä epäiltyä on pidätetty tänään Na Jomtienissa sijaitsevasta asunnosta.

Pidätystä johti everstiluutnantti Kritsanat Tarasuppanat tutkintaalueen 2 poliisista.

Poliisi on pidättänyt kolme venäläistä epäiltyä, jotka ovat 53-vuotias mies ja kaksi naista, iältään 52 ja 28 vuotta.

Heidät on pidätetty Na Jomtienin taloyhtiön lähellä sijaitsevalta pysäköintialueelta.

Heille annettiin pidätysmääräys Pattayan kiinteistöihin liittyvistä petoksista. Poliisi ei ole paljastanut muita yksityiskohtia.

He ovat myöntäneet olevansa pidätysmääräysten henkilöitä, mutta ovat kiistäneet kaikki syytteet ja sanoneet olevansa syyttömiä.

Poliisi jatkaa kuitenkin oikeusprosessien tutkimista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/