Pattayan poliisi kehottaa jalankulkijoita käyttämään suojatietä ja ryhtymään valvomaan, että kuljettajat eivät pysähdy

Pattayan poliisi kehottaa jalankulkijoita käyttämään suojatietä

Pattaya -
Pattayan poliisi on kehottanut jalankulkijoita käyttämään suojatietä tänä aamuna. Lisäksi he varoittivat kuljettajia, että jos jäät kiinni pysähtymättä, se on 1000 bahtin sakko. Poliisi ilmoitti The Pattaya Newsille, että tätä valvotaan tiukasti.

Kampanjaa johti majuri Arut Sapanon yhdessä Pattayan kaupungin lainvalvontaviranomaisten kanssa Mueang Pattaya 8 Schoolin (Pattaya Nukun) edessä.

Maj Arut kertoi The Pattaya Newsille: "Tämän kampanjan tarkoituksena on rohkaista jalankulkijoita käyttämään suojatietä onnettomuuksien ehkäisemiseksi."

"Jos tienkäyttäjät, sekä kuljettajat että jalankulkijat, noudattavat liikennesääntöjä, onnettomuuksia voidaan vähentää."

Sosiaalisen median vastaus oli kielteinen, kuten useimmissa suojatietä koskevissa täytäntöönpanoartikkeleissa. Useimmat käyttäjät katsoivat, että se ei vieläkään toimi, vaikka äskettäin maalatut risteykset, thai- ja englanninkieliset kyltit kaikkialla kaupungissa ja lainvalvontaviranomaiset ovat ahkerammin läsnä kaupungin ylityksellä.

Monet sosiaalisen median käyttäjät pitävät ideaa ja pyrkimystä tehdä jotain kiitettävänä, mutta perimmäinen syy on perustavanlaatuinen kuljettajakoulutuksen puute, joka on juurrutettava kuljettajakoulutuksen perustasolle.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/