Pattaya vaatii lahjoituksia koillistulvien uhreille

Pattaya vaatii lahjoituksia koillistulvien uhreille

Pattaya -
The collection donation for flood victims in Khon Kaen, northeast of Thailand, is underway, with donations accepted at the Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Donations of items including any useful household items, drinking water, rice as well as packaged, canned and dried food supplies and items of clothing
are welcome at the Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation in Pattaya from now from 8AM to 5PM every day.

For more information please call 038-221380, 038-222474, 080-6416161.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/