Pattaya vaatii lahjoituksia koillistulvien uhreille

Pattaya vaatii lahjoituksia koillistulvien uhreille

Pattaya -
Keräyslahjoitus tulvan uhreille Thaimaan koillisosassa Khon Kaenissa on käynnissä, ja lahjoituksia vastaanottaa Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation.

Lahjoituksia tavaroista, mukaan lukien hyödylliset taloustavarat, juomavesi, riisi sekä pakatut, säilyke- ja kuivatut elintarvikkeet ja vaatteet
ovat tervetulleita Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundationiin Pattayassa tästä lähtien joka päivä klo 8–5.

Lisätietoja saa numeroista 038-221380, 038-222474, 080-6416161.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/