Mies loukkaantui, kun vartijat törmäsivät häneen Pattayan konsertissa

Mies loukkaantui, kun vartijat törmäsivät häneen Pattayan konsertissa

Pattaya -
Hatyaista kotoisin oleva liikemies on ilmoittanut Pattayan kaupungin poliisille, kun hän on väitetysti osunut vartijat konsertissa Pattayassa aikaisin tänä aamuna.

37-vuotias herra Tongdee Prompanyanoe ilmoitti Pattayan kaupungin poliisille kello 3 aamulla.

Hän kertoi poliisille ja The Pattaya Newsille, jolla oli toimittaja asemalla, että vartijat hyökkäsivät hänen kimppuunsa Mor lam (perinteinen laolainen laulumuoto Laosissa ja Isanissa) konsertissa Pattayassa lähellä Jomtienin aluetta.

Hän kertoi poliisille, että kolme vartijaa löivät häntä ja hänen kahta muuta ystäväänsä kepeillä konsertissa. Hän väitti poliisille, että he eivät tehneet mitään väärää eivätkä provosoineet tapausta.

Hän on ottanut yhteyttä konserttia mainostaneeseen paikan johtajaan ja omistajaan, mutta sanoi, että he eivät olleet hyödyllisiä ja kieltäytyivät kuuntelemasta häntä.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten. He tutkivat tapahtumapaikkaa ja tarkistavat CCTV-nauhoja.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/