Intialainen turisti vakavassa tilassa, kun hänet vedettiin eilen vedestä Pattaya Beachillä

Intialainen turisti vakavassa tilassa, kun hänet vedettiin eilen vedestä Pattaya Beachillä

Pattaya -


Intialainen mies on vakavassa tilassa, kun hänet vedettiin eilen illalla vedestä Pattayan rannalla.

Pattaya Cityn poliisille ja The Pattaya Newsille ilmoitettiin, että ulkomaalainen mies oli tajuttomana rannalla kello 6.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen tajuttoman miehen, joka myöhemmin tunnistettiin 29-vuotiaaksi Intian kansalaiseksi Dinesh Kumariksi. Hän työskentelee lääketieteen insinöörinä ystäviensä mukaan.

Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan hänen ystävänsä olivat vetäneet Kumarin vedestä. Hän oli tajuton ja he yrittivät auttaa häntä elvyttämällä ennen avun kutsumista.

Koko viikonlopun surffausolosuhteet olivat erittäin ankarat äskettäin läheisen trooppisen myrskyn aiheuttamien kovien tuulien vuoksi. Suurin osa turisteista välttyi vedestä kovan tuulen ja kovien aaltojen vuoksi.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/