Thaimaa takavarikoi 10 miljoonaa bahtia verkossa myytyjä höyrystyslaitteita, muistuttaa kuluttajia soittamaan vihjepuhelimeen laittomista myynneistä

BANGKOK (NNT) – Kuluttajansuojaviraston (OKPB) erityistyöryhmä on ilmoittanut syytteeseen asettamisesta laitonta sähkösavukkeiden verkkomyyjää vastaan ​​ja tapaukseen liittyvän miljoonien bahtien arvoisen omaisuuden takavarikosta.

 

Valtioneuvoston kansliassa työskentelevä ministeri Tewan Liptapallop on saapunut OCPB:n erityistyöryhmän kanssa ilmoittamaan 10 miljoonan bahtin edestä sähkösavukkeiden ja sähkötupakkanesteen takavarikointi näiden tuotteiden verkkomyyntiä koskevan tutkimuksen jälkeen. suoria verkkolähetyksiä.

 

OCPB ja poliisit ovat pidättäneet epäillyt ja takavarikoineet noin 1,000 XNUMX erimuotoista ja -kokoista sähkösavuketta, joista osa on tulitikkurasiaa pienempiä, mikä herättää huolta siitä, että nuoret käyttäjät eivät ehkä edes tiedä, että osa tavaroista on sähkösavukkeita. , jotka ovat laittomia Thaimaassa. Vanhempia kehotetaan pitämään hyvää huolta lapsistaan ​​ja estämään heitä saamasta hallussaan haitallisia tai laittomia esineitä.

 

PMO-ministeri sanoi, että sähkösavukkeita salakuljetetaan edelleen Thaimaahan lähellä raja-alueita, erityisesti Thaimaan ja Malesian rajalla. Asiaan liittyvien virastojen on nyt määrätty olemaan valppaana salakuljetuksen estämiseksi.

 

OCPB:n direktiivin nro 9/2558 mukaan vesipiippujen, elektronisten vesipiippujen, e-savukkeiden ja sähkösavukkeiden nesteiden myynnistä tai luovuttamisesta tuomitaan enintään kolmeksi vuodeksi vankeuteen, sakot 600,000 XNUMX bahtiin tai molemmat.

 

Epäillystä sähkösavukkeiden myynnistä voi ilmoittaa OCPB:n vihjepuhelimeen 1166.

Lähde: Thaimaan National News Bureau

SOURCEThaimaan kansallinen uutistoimisto
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/