Järkyttynyt työntekijä puukotti kanakauppiaan päähän Sattahipissa

SATTAHIP: – Pol. Kapteeni Sinsamuth Boon Tatsana, Sattahipin poliisiaseman alitarkastaja Poliisi ryntäsi 700-rain kirpputorille Sattahipissa 25. elokuuta saatuaan raportin, että miestä oli puukotettu. Rikospaikalta he löysivät pelastustyöntekijöitä hoitamassa veristä Yannawuth Prasomwangsubia, 28, paistetun kanan myyjää, jolla oli vakava päähaava.

 

Kuulustelussa onneton myyjä kertoi poliisille, että hän ja hänen vaimonsa ovat paistetun kanan myyjiä Klangin alueelta Rayongista ja he ajavat Sattahipiin myydäkseen kanansa kirpputorilla. Heidän kanssaan tällä matkalla oli 16-vuotias työntekijä Nat, joka oli tullut heille töihin vain viikko sitten.

 

Kun he olivat perustamassa kauppaa, Yannawuth kysyi ongelmia aiheuttavalta työntekijältä heidän ruoanlaittovälineensä olinpaikasta. Nat loukkaantui kyselystä ja tunsi itsensä loukkaantuneeksi siitä, että häntä pidettiin varkaana. Sitten hän puukotti Yannawuthia päähän ruoanlaitossa käytetyllä veitsellä.

Raportissa ei mainittu Natin kohtaloa.

Tilaa
SOURCEPattayan posti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/