Pattaya Cricket Club (PCC) kilpailee Koh Changin kansainvälisessä rantakrikettiturnauksessa

Takarivi: Bernie Lamprecht. Keskirivi: (LR) Dave Samways, Wez Masterton, Simon Philbrook (C), John Harvey. Eturivi: (LR) Clive Rogerson, Gavin Perfect ja Ian Liddell (punaiset).

Pattaya Cricket Club (PCC) kilpailee Koh Changin kansainvälisessä rantakrikettiturnauksessa.

9 PCC:n jäsentä kiersi Koh Changissa kilpaillakseen 5. kansainvälisessä rantakrikettiturnauksessa 23.-26. elokuuta 2019. Simon Philbrook (kapteeni) ja Dave Samways olivat kokeneita rantakriketinpelaajia, kun taas Clive Rogerson, Bernard Lamprecht, Trevor Moolman ja Ian Liddellman (Punaiset), Gavin Perfect, Wesley Masterton ja John Harvey olivat rantakriketin neitsyitä.

Joukkueet LR:stä: Lamphun Kids, Lanna Kids, Lanna, Pattaya, The Black Parrots, Koh Chang Buffalos, Koh Chang Palmy Army, Phuket, British Club ja Pangolin (etuoikealla speedoissa).

12 joukkuetta Koh Changista, Phuketista, Pattayasta, Bangkokista, Chiang Maista, Lamphunista ja Malesiasta kilpaili kahdessa divisioonassa, joissa jokainen joukkue pelasi 5 peliä. Alkupelien jälkeen kukin A-divisioonan joukkue pelasi vastaavan B-sarjan joukkueensa kanssa yhdestä kuudesta pokaalista – hammastikku, syömäpuikko, lusikka, teekuppi, lautanen ja Voittajan kuppi. PCC saavutti divisioonansa toisen sijan voitettuaan 4 viidestä pelistään, voittaen vain Bangkokin Black Parrots.

PCC:n toisen sijan pudotuspelissä vastassa oli The Lamphun Kids.

Hyvin koulutettujen ja korkeasti koulutettujen nuorten uhka ei hävinnyt PCC:lle, joka keilaillessaan ensin onnistui pitämään kannen tavallisista tuotteliaisista pisteistä 45 ensimmäisellä 5 kierroksella. Reds onnistui turnauksen ainoana wicket-neiton, mutta viimeinen katastrofi, kun 20 lisäpelaajaa myönnettiin, jätti haastavat 65 nopeaa ja tarkkaa keilailuhyökkäystä vastaan. PCC:n lyönti alkoi hitaasti, mutta kolmantena yli oli tiellä tiukka maaliin.

Mustat papukaijat voittajan pokaalinsa kanssa

Lamphun Kidsin tiukka keilailu vaikeutti edelleen johtavia lyöjiämme, ja tämä yhdistettynä epäilyttävään juoksuun johti 17 juoksun tappioon. PCC sijoittui siis neljänneksi. Kiitettävä ponnistus huippuvuosien tiimiltä.

Finaali suoritettiin The Black Parrotsin ja Bangkokin British Club A:n välillä. Vähäpisteinen ottelu, jossa monet pisteet otettiin nauhoittavassa maalissa Black Parrotsin voittaessa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/