Kemikaalivuoto perävaunun kaatuessa Nong Plalaissa

Bang Lamung -
Kemikaalia on vuotanut ulos kaatuneesta perävaunusta Nong Plalaissa tänä aamuna.

Bang Lamungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 8 aamulla tiellä nro 36, Pattaya etelään.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen perävaunun. Paljon nestemäistä kemikaalia oli vuotanut ulos.

36-vuotias Chalart Panngan, kuljettaja, joka ei loukkaantunut, odotti poliisia paikalla.

Hän kertoi poliisille yrittäneensä välttää törmäystä toiseen kuorma-autoon, kun hän menetti ajoneuvonsa hallinnan.

Poliisi on havainnut, että kemikaali ei ole haitallinen. Tietä siivotaan, kun poliisi jatkaa tutkintaa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/