Kaikki Thaimaan savukkeet myydään identtisissä tylsissä pakkauksissa 12. syyskuuta alkaen

Bangkok-

Kuvan luotto: Thaiger

Huomatessaan, että tupakkayritykset ovat alkaneet noudattaa Thaimaan standardoitua pakkausasetusta kaksi viikkoa ennen vaadittua määräaikaa, Kaakkois-Aasian tupakkavalvontaliitto kiittää Thaimaata ensimmäisenä maana ASEAN-alueella ja Aasiassa, joka ottaa käyttöön standardoidut tupakkapakkaukset.

 

12. syyskuuta 2019 alkaen, kun vanhat savukevarastot poistetaan kokonaan 90 päivän ajan 12. joulukuuta 2019 mennessä, kaikki savukkeet Thaimaassa on myytävä ruskean värisissä pakkauksissa, joihin on painettu savukkeiden tuotemerkit standardoidulla kirjasintyypillä ja -koolla. , väri ja sijainti ilman merkkivärejä tai logoja.

 

Uusi standardoitu pakkaus täydentää Thaimaan kuvallisia terveysvaroituksia, jotka kattavat ylemmät 85 % pakkausten etu- ja takapaneelista, tällä hetkellä suurimmat ASEANissa.

 

"Onnittelemme Thaimaan hallitusta tästä tärkeästä kansanterveyden virstanpylväästä ja kehotamme kansanterveysministeriötä valvomaan tarkasti noudattamista ja määräämään seuraamuksia tupakkayrityksille, jotka eivät noudata uutta lakia", sanoi tohtori Ulysses Dorotheo, SEATCA:n toiminnanjohtaja.

 

Standardoidut pakkaukset vähentävät tupakkatuotteiden houkuttelevuutta, eliminoivat tupakkapakkaukset mainonnan muotoina ja lisäävät kuvallisten terveysvaroitusten näkyvyyttä ja tehokkuutta. Vielä tärkeämpää on, että tämä vähentää myös nuorten omaksumista tupakan käyttöön rajoittamalla tupakkateollisuuden mahdollisuuksia markkinoida nuoria, rohkaisee tupakoinnin lopettamista nykyisten käyttäjien keskuudessa ja auttaa estämään entisten käyttäjien uusiutumista.

 

Thaimaa liittyy 15 muun maan joukkoon, jotka jo edellyttävät standardoituja tupakkapakkauksia, nimittäin Australia, Ranska, Iso-Britannia, Norja, Irlanti, Unkari, Uusi-Seelanti, Turkki, Saudi-Arabia, Singapore, Kanada, Uruguay, Slovenia, Belgia ja Israel. Ainakin 13 muuta maata ovat standardoitujen pakkauslakien käyttöönoton eri vaiheissa.

 

Singapore on toinen ASEAN-maa, joka toteuttaa tämän tärkeän tupakantorjuntatoimenpiteen. Sen vuoden 2019 tupakkasäännökset edellyttävät, että kaikkien tupakkatuotteiden (mukaan lukien savukkeet, pikkusikarit, sikarit, mehiläiset, anghoonit ja muut kääritupakkatuotteet) on täytettävä standardipakkaukset 1 alkaen.

 

"Tämän WHO:n tupakoinnin torjuntaa koskevan puitesopimuksen sisältämän hengenpelastustoimenpiteen toteuttaminen Singapore ja Thaimaa ovat loihtineet polun, jota naapurimaiden ASEAN-maiden on seurattava", Dorotheo sanoi.

Lähde: https://thethaiger.com/news/national/all-cigarettes-in-thailand-sold-in-drab-packaging-starting-september-12

SOURCEThaimaalainen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/