Apotti selvittää väitetyn väärennetyn kappelin Bang Lamungin temppelissä

Apotti selvittää väitetyn väärennetyn kappelin Bang Lamungin temppelissä

Bang Lamung -


Temppelin apotti, jota syytetään väärennetyn kappelin omistamisesta kiinalaisten turistien hyväksikäyttöön, on selventänyt Khao Maikaew -temppelin tilannetta poliisille ja medialle.

Tutkinta on käynnissä kiinalaisen yrityksen omistajan väitetysti vuokraaneen ja rakentaneen väitetyn väärennetyn kappelin temppelimaalla Khao Maikaewissa kiinalaiselle kiertueyritykselle.

Lue lisää TÄÄLTÄ.


https://thepattayanews.com/2019/08/28/police-investigation-conducted-over-alleged-chinese-owned-fake-buddhist-temple-in-bang-lamung/

Eilen poliisi ja virkamiehet tarkastivat temppelin.

Temppelin apotti sanoi, että kaikki tehdään lakiprosessin mukaisesti, eikä mikään ole väärennös.

Heillä on Chonburin buddhalaisuuden toimistolta laillinen lupa, jonka mukaan yritys voi vuokrata osan temppelialueesta liiketoimintaansa varten, Abbot kertoi The Pattaya Newsille ja lainvalvontaviranomaisille.

Jotkut muut tiedotusvälineet väittävät, että temppeli on rakentanut väärennetyn "kappelin". Se ei ole kappeli; Se on temppelin yhteyteen rakennettu saarnasali. Abbot on varma, että kaikki on laillista Thaimaan lain mukaan.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/