Thaimaan korkein oikeus julkaisi tuomion valituksessa Myanmarin siirtotyöläisistä, jotka on tuomittu kuolemaan kahden brittiläisen reppumatkailijan murhasta Koh Taolla.

Thaimaan korkein oikeus antoi torstaina päätöksen kahden Myanmarin siirtotyöläisen lopullisesta valituksesta, jotka tuomittiin kuolemaan kahden brittiläisen reppumatkailijan murhasta suositulla Thaimaan lomasaarella.

Korkein oikeus on vahvistanut syyllistyneen tuomion ja kuolemantuomion. Päätös on lopullinen.

Turistien Hannah Witheridgen ja David Millerin ruumiit löydettiin rannalta Koh Taon saarelta syyskuussa 2014. Poliisi kertoi, että Witheridge, 23, oli raiskattu ja tapettu kuoliaaksi ja Miller, 24, oli saanut iskuja päähänsä.

Myanmarin siirtotyöläiset Zaw Lin ja Win Zaw Htun pidätettiin nopeasti ja tuomittiin myöhemmin kuolemaan vuonna 2015, tuomion muutoksenhakutuomioistuin vahvisti vuonna 2017.

Lähde: Reuters, Thaimaan korkein oikeus

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/