Suuri delfiini löydettiin kuolleena Chonburista

Suuri delfiini löydettiin kuolleena Chonburista

KUVAT: DMCRTH

Chonburi -
Iso delfiini löydettiin kuolleena rannalta Chonburista tänä aamuna.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) raportoi, että kuollut delfiini löydettiin rannalta lähellä Komut Ratthanaramin temppeliä Ang Silassa.

Delfiini on 230 senttimetriä pitkä ja painaa 100 kiloa.

Uskotaan, että delfiini kuoli vähintään viikkoa ennen kuin se löydettiin. Delfiini oli alkanut rapistua.

Kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/