Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa runsasta sadetta tänä viikonloppuna Chonburissa

Ilmatieteen laitos antoi torstaina kiireellisen varoituksen monien maakuntien asukkaille varautua rankkasateisiin, koska trooppinen myrsky Podul saa vaikutuksensa.

Klo 5 antamassaan varoituksessa osasto sanoi, että Podul on luokan 3 trooppinen myrsky, jonka keskipiste oli 17.3 astetta pohjoista leveysasteella 112.3 astetta itään kello 4 aamulla ja jatkuvan tuulen maksiminopeus 80 km/h.

Laitos sanoi, että myrsky eteni länteen Hainanin kautta Tonkinin lahdelle nopeudella noin 25 km/h ja laskeutuisi Vietnamin yläosaan perjantaihin mennessä.

Myrsky toi todennäköisesti rankkasateita ja voimakkaita tuulia Koillis-Thaimaahan torstaista alkaen ennen kuin se siirtyi pohjoiseen, itään ja etelään (länsirannikko).

Alueet, joihin vaikutus todennäköisimmin vaikuttaa, ovat seuraavat:

29. elokuuta rankkasade tai erittäin rankkasade

Koillis: Bueng Kan, Nong Khai, Udon Thani, Nong Bua Lamphu, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Mukdahan, Anat Charoen, Yasothon ja Ubon Ratchathani

Keskustassa: Kanchanaburi ja Ratchaburi

Itä: Prachinburi, Sa Kaeo, Chanthaburi ja Trat.

Etelä (länsirannikko): Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun

30.-31. elokuuta, rankkaa tai erittäin rankkaa sadetta:

Pohjois: Chiang Rai, Phayao, Phrae, Nan, Lampang, Tak, Sukhothai, Kamphaeng Phet, Uttaradit, Phitsanulok, Phichit ja Phetchabun.

Koillis: Loei, Nong Khai, Nong Bua Lamphu, Udon Thani, Bueng Kan, Nakhon Phanom, Sakon Nakhon, Chaiyaphum, Khon Kaen, Maha Sarakham, Kalasin, Roi Et, Yasothon, Amnat Charoen ja Ubon Ratchathani

Keskus: Kanchanaburi, Uthai Thani, Suphan Buri, Chai Nat ja Nakhon Sawan

Itä: Nakhon Nayok, Prachinburi, Chachoengsao, Sa Kaeo, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi ja Trat.

Etelä: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon, Ranong, Phang Nga, Phuket, Krabi, Trang ja Satun

1. syyskuuta rankkasade:

Pohjois: Mae Hong Son, Chiang Mai, Lamphun, Lampang, Tak, Sukhothai ja Kamphaeng Phet

Keski: Ratchaburi, Kanchanaburi, Uthai Thani, Suphan Buri ja Chai Nat

Itä: Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat

Etelä: Phetchaburi, Ranong, Phang Nga ja Phuket.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30375525

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/