Poliisitutkinta suoritettiin väitetystä kiinalaisten omistamasta väärennetystä kappelista Bang Lamungissa

Tutkinta suoritettiin Kiinan omistamasta liiketoiminnasta väitetyssä väärennetyssä kappelissa Bang Lamungissa

Bang Lamung -
Tutkinta on käynnissä kiinalaisen yrityksen omistajan väitetysti vuokraaneen ja rakentaneen väärennetyn kappelin temppelimaahan Khao Maikaewissa kiinalaiselle kiertueyritykselle.

Uutinen tuli ilmi sen jälkeen, kun "Big Kren" -uutiset kertoivat tarinan kuvilla ja viestillä, jossa kerrottiin, että kiinalainen yrityksen omistaja on vuokrannut kappelin temppelimaalla.

Kiinalaisen yrityksen omistajan väitetään rakentaneen väärennetyn kappelin kiertueyritykseksi, jossa myydään ylihinnoiteltuja esineitä ja esineitä kiinalaisille turisteille, jotka tuodaan kappeliin.

Liike on samanlainen kuin Kiinan nolla bahti -kiertue, joka on poliisin mukaan vahingoittanut Thaimaata merkittävästi aikaisempina vuosina.

Everstiluutnantti Piyapong Ensan Pattayan matkailupoliisista kertoi uutismedialle, mukaan lukien Pattaya Newsille, että he tutkivat tapausta valituksen jälkeen muiden asiaankuuluvien toimistojen kanssa.

Jos laitonta liiketoimintaa havaitaan, ryhdytään lisätoimiin.

Lähde: Pattayaan liittyvä lehdistö, Big Kren -uutiset

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/