Suuri merikilpikonna pelastettu Sri Rachasta

Suuri merikilpikonna pelastettu Sri Rachasta

PHOTOS: DMCR

Sriracha -


A large sea turtle has been rescued in Laem Chabang yesterday.

The Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) yesterday reported that they were notified that a living sea turtle was found on a beach near Laem Chabang pier.

The green sea turtle is 54 centimetres wide and 77 centimetres long. It weighs about 60 kilograms.

No wounds were found on the turtle but it was weak It is now being treated at the DMCR Eastern Centre and being restored to health.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/