Suuri merikilpikonna pelastettu Sri Rachasta

Suuri merikilpikonna pelastettu Sri Rachasta

KUVAT: DMCR

Sriracha -


Suuri merikilpikonna pelastettiin eilen Laem Chabangissa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) ilmoitti eilen, että heille ilmoitettiin elävä merikilpikonna löytyneen rannalta lähellä Laem Chabangin laituria.

Vihreä merikilpikonna on 54 senttimetriä leveä ja 77 senttimetriä pitkä. Se painaa noin 60 kiloa.

Kilpikonnasta ei löytynyt haavoja, mutta se oli heikko. Nyt sitä hoidetaan DMCR Eastern Centerissä ja sen kunto palautetaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/