Kaksi loukkaantui auton törmättyä sähköpylvääseen Keski-Pattayalla

Kaksi loukkaantui auton törmättyä sähköpylvääseen Keski-Pattayalla

Pattaya -


Kaksi ihmistä on loukkaantunut pienen moottoriajoneuvon törmättyä sähköpylvääseen Pattayalla varhain tänä aamuna.

Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta Sukhumwit Roadilla kello 2 yöllä.

Pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle havaitsemaan, että vaurioitunut sedan törmäsi sähköpylvääseen. Sedanin kuljettaja, 21-vuotias Silada Dettan, loukkaantui lievästi.

Vakavasti loukkaantunut matkustaja kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Matkustajan nimeä ei lehdistölle kerrottu.

Ms Salida kertoi Pattaya Newsille, että hän välttyi niukasti törmäyksestä lava-auton kanssa. Sitten hän törmäsi sähköpylvääseen.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/