Matkailuministeriön mukaan ulkomaanmatkailu kasvoi lähes 5 % heinäkuussa, mikä merkitsee suurta kiinalaisten tulojen kasvua

BANGKOK, 27. elokuuta (Reuters) - 

Thaimaassa oli 4.72 prosentin nousu heinäkuussa edellisvuodesta, kun matkailijamäärät kasvoivat kesäkuussa 0.89 prosenttia, matkailuministeriö sanoi tiistaina antamassaan virallisessa lausunnossa.

* Heinäkuussa 3.33 miljoonaa turistia käytti noin 167.3 miljardia bahtia (5.47 miljardia dollaria), mikä on 3.11 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

* Vierailijat Kiinasta, Thaimaan suurimmasta matkailijan lähteestä, nousivat heinäkuussa 5.81 % edellisestä vuodesta, kun ne laskivat kesäkuussa 7.1 %.

Matkailuministeriö ei kertonut tarkemmin raportista ja siitä, miten luvut saavutettiin. Sosiaalisen median kommentit olivat suurelta osin skeptisiä raportin suhteen.

Lähde: Matkailuministeriö, Reuters

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/