Jalankulkija loukkaantui vakavasti taksimoottoripyörän törmättyä Pattayalla

Jalankulkija loukkaantui vakavasti taksimoottoripyörän törmättyä Pattayalla

Pattaya -

Nainen jalankulkija loukkaantui vakavasti, kun hän törmäsi taksimoottoripyörältä ylittäessään tietä Etelä-Pattayalla viime yönä.

Pattayan poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta klo 11 Chai Mongkonin temppelin edessä.

Poliisi, The Pattaya News ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen noin 60-vuotiaan naisen makaamassa tiellä.

Hän oli saanut vakavan vamman päähänsä. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Lähistöltä ensiapuhenkilöstö löysi vaurioituneen moottoripyörän.

Taksimoottoripyörän kuljettaja, 34-vuotias Vachira Kuasit odotti poliisia tapahtumapaikalla.

Hän kertoi poliisille, että nainen oli ylittämässä tietä varoittamatta ja juoksi ulos hänen eteensä. Hän ei pystynyt pysäyttämään moottoripyörää, hän väitti.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/