Pattaya Japanese Association auttaa Father Ray Foundationin lapsia

Lauantai-iltapäivä, 24. elokuuta 2019, Pattaya Japanese Association, Pattaya Newsin virallinen kumppani, SB Heart -säätiö, Japanin suurlähetystö Thaimaassa, US Navy League Siam Council, Pattaya News sekä Pattayan ja Chonburin maakunnan poliisi vieraili Father Ray -säätiössä saadakseen suuren lahjoituksen PJA:lta.

Lapset olivat erittäin innoissaan erittäin anteliaasta lahjoituksesta, joka vaati paljon suunnittelua päästäkseen tänne Japanista.

Tapahtuman järjestivät ja osallistuivat muun muassa Mr. Kiyoshi Ogawa SB Heart Foundationista ja Mr. Kenji Fukudome PJA:sta. Adam Judd Pattaya Newsista oli myös paikalla.

Pattaya News kiittää kaikkia tämän toteuttamiseen osallistuneita. Kiitos myös kenraali Nanthachart Supamongkolille, Chonburin maakunnan poliisipäällikölle ja Phongphan Wongmaneethetille Pattayan poliisista osallistumisesta.

Seuraavassa on Japanin suurlähetystön virallinen viesti lahjoituksesta:

Viesti Japanin Thaimaan suurlähetystöstä lahjoitusseremoniaan
Father Ray Foundationissa. (Toimittajan huomautus: teksti on lähetystöstä ja muokkaamaton.)


Japanin suurlähetystö Thaimaassa lähettää viestin lahjoitusseremoniaan.


On sääli, että suurlähettiläs ja suurlähetystö eivät voi osallistua suoraan tähän lahjoitusseremoniaan.


Tänään, 24. elokuuta, lahjoitetaan paljon lahjoja Isä Säteelle
Yhdysvaltain laivastoliiton Siam-neuvosto, NPO, SB Heart Station ja PJA, Pattaya Japanese Association.


Tämän päivän jäsenten ja meidän japanilaisten kansallisuus on erilainen, mutta meidän kaikkien tulevaisuus riippuu lastemme nykyisestä ja tulevasta toiminnasta.


Lapset ovat sankareita ja sankarittaria tulevaisuudessa, meidän kaikkien toivo.
Lapset kasvavat ja heillä on aktiivinen rooli sosiaalisina johtajina kaikkialla Thaimaassa, mukaan lukien Pattayan ja Chonburin maakunnat.


Tämän seurauksena he ovat vuorovaikutuksessa Thaimaan lisäksi myös ulkomaalaisten, kuten Japanin ja Yhdysvaltojen kanssa ystävinä.


Olen iloinen ja vakuuttunut siitä, että myös Japanin suurlähetystö on ollut
ihmisten toiminnan tukeminen Thaimaassa, Yhdysvalloissa, Japanissa,
jne. lapsille täällä Chonburissa ja Pattayassa.


Ja haluamme ilmaista vilpittömän kunnioituksemme monista ponnisteluista
Isä Ray Foundationin opettajat, joka suojelee ja opastaa lapsia.

Elokuu 24th, 2019

Japanin Thaimaan suurlähetystön lausunto lahjoituksesta

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/