Thaimaan kuvernöörin matkailuviranomainen tapaa paikalliset Pattayan johtajat laillisen yöelämän sulkemisaikojen pidentämisestä - Erikoisraportti

Pattaya-

Eilen iltapäivällä noin klo 3 Pattayan kaupungintalolla Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri tapasi paikallisen poliisin, maahanmuuttoviranomaisen, turistipoliisin, tiedotusvälineiden ja joukon paikallisten yritysten omistajia ja alkoholinvalvontaryhmien edustajia keskustellakseen asiasta. ehdotus Pattayan yöelämän laillisten sulkemisaikojen pidentämisestä.

Mr. Yuthasak Supasorn, joka edustaa TAT:ta sen kuvernöörinä, kuunteli kaikkia osapuolia ja heidän huolenaiheitaan kokouksessa, johon The Pattaya News osallistui. Hän vieraili Pattayassa matkailu- ja urheiluministerin puolesta, joka on ehdottanut laillisten sulkemisaikojen pidentämistä turistien yöelämän hotspoteissa eri puolilla maata, kuten Pattaya, Phuket, Bangkokin yöelämän alueet, Krabi jne.

Nykyiset lakisääteiset sulkemisajat riippuvat alueesta, ja Pattayalla on keskiyöstä klo 2. Walking Street on yleensä saanut epävirallisen poikkeuksen, joka avataan myöhemmin. Ehdotus tekisi täysin laillista yöelämän pysymisen auki nykyiseen ehdotettuun kello neljään asti.

Nykyistä ehdotusta kutsutaan Pattaya-malliksi, ja jos se onnistuu, se toistetaan maiden suosituimpiin turistikohteisiin. Se sisältäisi erityisiä erityisiä vyöhykepoikkeuksia myöhempien sulkemisaikojen sallimiseksi, mutta merkitsisi myös sitä, että vyöhykkeitä voitaisiin valvoa.

Kuvernööri kuuli myöhempiä sulkemisaikoja vastustavien osapuolten huolenaiheet, mukaan lukien mahdolliset onnettomuudet, huumeet, rikollisuus ja alaikäisten juominen. Sovittiin, että turvallisuus on kumppanuus viihdeyritysten omistajien ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten välillä.

Alkuperäinen ja epävirallinen läsnäolijoista tehty kysely osoitti, että 80 prosenttia osallistujista halusi pidentää aukioloaikoja ja vain pieni, mutta äänekäs vähemmistö vastusti.

Pattaya Newsin Facebook-sivullamme tekemä kysely osoitti, että noin 70 prosenttia lukijoistamme kannattaa sulkemisaikojen pidentämistä, lähes sama määrä kaupungintalolla.

TAT:n kuvernööri myönsi, että useat tekijät haittasivat matkailua, mukaan lukien bahtin vahvuus, muuttuvat väestötiedot ja maailmantalous. Matkailuviranomaisella ei kuitenkaan ole kykyä sanella rahoituspolitiikkaa, vaan se voi viedä eteenpäin vain sen, mitä se voi kestää. toimenpiteitä, kuten yritysten sulkemisaikojen pidentämistä.

Paikalliset yöelämän yrittäjät arvioivat, että kokouksen laillisia sulkemisaikoja pidentämällä voitaisiin saavuttaa 20 prosentin tulot.

TAT:n kuvernööri toimittaa havainnot matkailuministeriölle ensi viikolla. Tällä hetkellä The Pattaya News uskoo, että koska suurin osa korkeista virkamiehistä ja yritysten omistajista kannattaa yöelämän aukioloaikojen pidentämistä, Pattaya Model tulee todennäköisesti ainakin testaussyklille lähitulevaisuudessa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/