Merikilpikonna löydettiin kuolleena Chonburin rannalta

Merikilpikonna löydettiin kuolleena Chonburin rannalta

KUVAT: Thaimaan kuninkaallisen laivaston merikilpikonnien suojelukeskus

Chonburi -


Merikilpikonna löydettiin kuolleena Najomtienin rannalta tällä viikolla.

Merikilpikonnien suojelukeskuksen virkamiehet saivat ilmoituksen eilen iltapäivällä.

Vihreä merikilpikonna on 64 senttimetriä leveä ja 64 senttimetriä pitkä. Se on noin 10-vuotias.

Siitä ei löytynyt mikrosirua, jota käytetään yleisesti monien uhanalaisten merikilpikonnien jäljittämiseen alueella.

Kilpikonna oli alkanut rappeutua. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi varmistettu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/