Saksalainen mies loukkaantui vakavasti elefantin hyökkäyksen seurauksena Pattayan alueella

Saksalainen mies loukkaantui vakavasti norsun hyökkäyksen seurauksena Bang Lamungissa

Bang Lamung -

Saksalainen mies on saanut vakavia vammoja saatuaan elefantin kimppuun hänen ajaessaan polkupyörää Pattayan ulkopuolella tänä aamuna Elephant Village Parkin vieressä.

Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät ja The Pattaya News saivat ilmoituksen Soi Nong Maiganissa tapahtuneesta tapauksesta tänä iltapäivänä.

He saapuivat paikalle löytääkseen saksalaisen miehen, nimeltä Hans Dieter Sherding, 69-vuotias. Hän sai vakavan jalkavamman ja oli kovia kipuja.

Myös hänen polkupyöränsä vaurioitui vakavasti. Hänet vietiin Bang Lamungin sairaalaan.

47-vuotias Boonsom Thongroad, joka on Elephant Village Pattayan työntekijä, kertoi The Pattaya Newsille, että lähellä asuva herra Sherding ajaa aina pyörällään joka aamu.

Tänä aamuna hän tapasi kasvotusten 38-vuotiaan urosnorsun. Boonsom kertoi The Pattaya Newsille, että herra Sherdingiä on aiemmin varoitettu pysymään poissa puiston norsuista.

Herra Sherding kuitenkin pysäytti pyöränsä ja katseli norsua Boonsomin mukaan. Elefantti juoksi häntä kohti. Sen hampaita puukotti hänen jalkaansa.

40-vuotias mahout (norsukäsittelijä), joka ei halunnut nimeään julkisuuteen, kertoi The Pattaya Newsille, että hän vei norsun kylpyyn ennen turistien tapaamista, mutta norsu juoksi paikalliseen läheisyyteen.

Kesti noin 4 tuntia saada norsu kiinni anestesialla.

Elefanttia tutkitaan selvittääkseen, miksi se on hyökännyt ihmisten kimppuun, sillä työntekijät väittävät, että se on ystävällinen norsu, eikä sillä ole koskaan ollut ongelmia.

Poliisi tutkii tapausta.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/