Mies hukkui Bang Lamungin tekojärveen, paikalliset väittävät sen olevan kultakilpikonnan kirous

Mies hukkui Bang Lamungin tekoaltaaseen

Bang Lamung -
Mies on hukkunut säiliössä Nongpruessa. Hänen vaimonsa ja paikalliset uskovat, että hänen kuolemansa saattaa liittyä salaperäiseen kultakilpikonnaan ja niin sanottuun kultaeläinten kiroukseen.

Nongpruen poliisin everstiluutnantti Noppadon Raksawongille ilmoitettiin tänä aamuna, että Chark Nokin tekojärven lähellä on kadonnut mies.

Poliisi ja pelastussukeltajat saapuivat paikalle, ja miehen ruumiin löytäminen veden alta kesti noin tunnin.

Mies tunnistettiin myöhemmin 36-vuotiaaksi Kittiphong Soboonmaks. Hänen ruumiissaan ei ollut merkkejä taistelusta.

Hänen uskotaan kuolleen vähintään 12 tuntia ennen ruumiin löytämistä.

52-vuotias Waraphon Narkkoo, joka on Mr. Kittiphongin vaimo, kertoi Pattaya Newsille saaneensa 15 päivää sitten kiinni harvinaisen kultaisen pehmeäkuorikilpikonnan (snapping kilpikonna).

Hänen perheensä oli huolissaan, koska siellä oli mies, joka oli hukkunut saatuaan kultakalan aiemmin tästä säiliöstä. Useat paikallisen kulttuurin taikauskot vastustavat kultakalojen ja eläinten säilyttämistä. He pyysivät häntä vapauttamaan kultaa nappaavan kilpikonnan.

Viime yönä hän toi kultaisen pehmeäkuorisen kilpikonnan takaisin säiliöön. Hän ei palannut kotiin.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/