Nuori nainen kuolee, kun poikaystävä hakkasi häntä Pattayalla

Nuori nainen kuolee, kun poikaystävä hakkasi häntä Pattayalla

Pattaya –

Epäilty on pidätetty aikaisin tänä aamuna, kun hän löi tyttöystävänsä kuoliaaksi vuokrahuoneessa lähellä Phratamnakin kukkulaa eilen.

Chonburin provinssin poliisikomentajan johtama poliisimajuri Nantachart Suppamongkon ja Pattayan kaupungin poliisipäällikön vt. päällikkö Col Phongphan Wongmaneethet ovat pidättäneet thaimaalaisen miehen, 33-vuotiaan Nawat Boonchalaewin.

Kenraalimajuri Nantachart kertoi Pattaya Newsille, että Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin, että yliopisto-opiskelijan 24-vuotiaan Patcharaphon 'Fah' Pansongin ruumis löydettiin vuokrahuoneesta lähellä Khao Phra Tamnakia.

Poliisi on tunnistanut epäillyn Fahin poikaystävän. Nawat antautui poliisille lähdettyään pakoon.

Hän kertoi poliisille, että hän oli kateellinen toiselle miehelle, jonka kanssa hänen tyttöystävällään oli toinen suhde. Hän suuttui ja löi tyttöystävänsä kasvoja.

Fah kaatui ja hänen päänsä loukkaantui vakavasti törmättyään oveen. Hän laittoi Fahin sängylle ennen kuin hän juoksi pois.

Hän kertoi poliisille itkeneensä koko ajan tapahtuman jälkeen. Hän myönsi rakastavansa häntä liikaa ja luovutti itsensä syyllisyyden vuoksi.

Nawatia syytetään kuolemaan johtaneesta ruumiinvammasta.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/