Pattayan hierojaa syytetään alaikäisten ihmiskaupasta prostituutioon

Pattayan hierojaa syytetään alaikäisten ihmiskaupasta prostituutioon

Pattaya -
Pattayan poliisit pidättivät tänä aamuna thaimaalaisen naisen, jonka väitetään tarjonneen alaikäisiä tyttöjä prostituoituina paikallisessa hierontasalissa.

Everstiluutnantti Kritsanat Tanasupanatin ja everstiluutnantti Phonchai Kingsawatin johtamat poliisi-/ihmiskauppaosaston ja Pattayan kaupungin poliisin johtamat poliisit sekä Pattayan kaupungin poliisi ovat suorittaneet pistooperaation "Thong dang" (punainen lippu) -nimisessä hierontasalissa Pattaya Klang Roadilla.

Kolme 17-vuotiasta tyttöä on löydetty pistoleikkauksen jälkeen. Heidät vietiin Bang Lamung Foundation for Children and Woman -säätiöön.

51-vuotias thaimaalainen nainen nimeltä Thong 'Dang' Tentong, salongin omistaja, on pidätetty.

 

Häntä syytetään ihmiskaupasta, prostituutiosta ja naisten hankinnasta alaikäisten seksiä varten sekä laittomasti hoidetusta hieronnasta.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/