Yli 1,800 XNUMX ulkomaalaista on pidätetty laittomasta työskentelystä kuningaskunnassa viimeisen kymmenen kuukauden aikana, hallitus ilmoittaa

Bangkok-

Keskiviikkona hallituksen virkamies vahvisti, että yli 1,800 XNUMX ulkomaalaista on pidätetty työskentelystä laittomasti valtakunnassa laillisesti thaimaalaisille varatuissa töissä viime lokakuusta tähän kuukauteen, koska heidän väitetään tekevän heille laillisesti kiellettyjä ja vain thaimaalaisille varattuja töitä. .

Yli 1,500 XNUMX on nyt karkotettu.

Laittomista työntekijöistä on kerätty sakkoja yli 9 miljoonaa bahtia, joiden sakko vaihtelee vähintään 5,000 50,000 bahtista maksimissaan XNUMX XNUMX bahtiin, työministeriön pääjohtajan mukaan.

Jotkut ulkomaalaisille kiellettyjä työtehtäviä Thaimaassa ovat työskentely hierontasaloissa, kampaamo, puusepäntyö ja työ moottoripyörätaksinkuljettajina tai vartijoina.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEChiang Rai Times
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/