Intialainen nainen pidätettiin Pattayan alueella, syytettynä toisen naisen pitämisestä vankina viimeisten kuudentoista vuoden ajan.

Singh kuuntelee, kun poliisi lukee hänen pidätysmääräyksensä.

Chon Buri-

Chon Burin poliisi on pidättänyt intialaista syntyperää olevan naisen, joka oli pahoinpidellyt intialaista toveriaan, joka on työskennellyt hänelle piiana viimeisten 16 vuoden ajan. 

Uhri kertoi poliisille, että hän onnistui pakenemaan 46-vuotiaan Geeta Singhin kotoa, jossa hän oli työskennellyt palvelijana ilman palkkaa viisivuotiaasta lähtien Chon Burin alueella.

21-vuotias nainen tunnisti itsensä puoliksi intialaiseksi-puoliksi thaimaalaiseksi nimellä Ploy Pandey. Poliisi teki ratsian Singhin kotiin 16. elokuuta ja nosti häntä vastaan ​​useita syytteitä, mukaan lukien sieppauksesta, pelottelusta, orjuuttamisesta ja alaikäisen vapauden rajoittamisesta.

Poliisi lainasi Pandeyn sanoneen, että hän oli ollut äitinsä mukana, joka työskenteli piikana Singhin kotona Sri Rachan alueella, vuodesta 2003 lähtien, kun hän oli viisivuotias.

Kuitenkin, kun hänen äitinsä halusi jättää työnsä, Singh halusi pitää tyttären vankina.

Pandey kertoi poliisille, että Singh ei ollut koskaan maksanut hänelle työstä, jota hän teki kotonaan tai liikkeessään paikallisella torilla, ja lisäsi, että häntä pahoinpideltiin säännöllisesti tai hänelle evättiin ruokaa, kun hän kieltäytyi noudattamasta vaatimuksia.

Lähde: The Nation

Tilaa
SOURCEKansakunnan / Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/