Saksalainen mies putosi huoneistosta Keski-Pattayalla

Saksalainen mies putoaa asunnosta Pattayassa

Pattaya -

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/2447677602153256/?t=0

Saksalainen mies on kuollut tänä aamuna pudotessaan varhain tänä aamuna Keski-Pattayan asunnon 15. kerroksesta.

Maj Saijai Kamjula Pattayan kaupungin poliisista sai ilmoituksen tapauksesta Pattayan rannan lähellä olevassa asuntohuoneistossa kello 6.

Poliisi ja Sawang Boriboon Thammasatanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen noin 40-50-vuotiaan miehen ruumiin, joka on tunnistettu Saksan kansalaiseksi.

Hänen jäännöksensä vietiin Bang Lamungin sairaalaan.

Poliisin mukaan saksalainen mies putosi 15. kerroksesta. Ei ole vahvistettu, kuoliko mies itsemurhaan vai onnettomuuteen.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/