Saksalainen mies putosi huoneistosta Keski-Pattayalla

German man falls from a condo in Pattaya

Pattaya -

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/2447677602153256/?t=0

A German man has died this morning after a fall from the 15th floor of a condominium in Central Pattaya early this morning.

Maj Saijai Kamjula of the Pattaya City Police was notified of an incident at a condominium near Pattaya beach at 6:30 AM.

Police and Sawang Boriboon Thammasatan rescue workers arrived at the scene to find a body of a man who has been identified as a German national, age around 40-50 years old.

His remains were taken to Bang Lamung Hospital.

Police say that the German man fell from the 15th floor. It has not been confirmed whether the man died from suicide or accident.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/