Matkailuministeriö sanoo, että Pattaya on osa laillisia sulkemisaikoja klo 4, ja paikalliset yrittäjät ovat innoissaan

Pattaya-

Thaimaan matkailuviranomainen on vahvistanut, että vaikka Pattaya jätettiin eilen uuden matkailuministerin Pipat Ratchakitprakarnin ja TAT:n kuvernöörin Yuthasak Supasornin alkuperäisen ilmoituksen tekstistä pois, Pattaya on todellakin sisällytetty baarien ja baarien laillisiin sulkemisaikoihin kello 4. yöelämä. Itse asiassa se on tärkein muutosta harkittava alue.

Muita myöhäisiä sulkemisaikoja harkittavia paikkoja ovat Silom Bangkokissa, Patong Phuketissa ja Ao Nang Krabissa.

Raportoimme eilen täällä The Pattaya Newsissa, että matkailuministeri haki hyväksyntää muiden hallituksen jäsenten ja ministerien kanssa laillisten sulkemisaikojen mukauttamiseen matkailun hotspoteissa.

Virallinen lakisääteinen sulkemisaika useimmilla alueilla (vaikkakaan sitä ei usein valvota Pattayalla) on keskiyöstä klo 2:00:een.

Ehdotettu muutos tekisi lailliseksi, että baarit, gogot ja yökerhot pysyisivät auki klo 4 asti ilman oikeudellisia seurauksia tai ongelmia Pattayassa.

77kaoded haastatteli Amporn Kaewsaengiä, joka kertoo edustavansa joukkoa merkittäviä paikallisia thaimaalaisen yöelämän yrittäjiä. Hän totesi, että hän ja muut yrittäjät olivat "ihastuneita" näistä uutisista ja optimistisia. Hän sanoi lehdistölle uskovansa, että tämä auttaa matkailua.

Mr. Supasorn vierailee Pattayassa henkilökohtaisesti tänä tulevana lauantaina keskustellakseen ehdotuksesta tunnettujen paikallisten yöelämän yritysten omistajien kanssa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/