Epäilty jäi kiinni rahan varastamisesta Pattayan yökerhossa

Epäilty jäi kiinni rahan varastamisesta Pattayan yökerhossa

Pattaya -


Naispuolinen epäilty on saatu kiinni, kun hän varasti rahaa toiselta naiselta suositussa yökerhossa Pattaya Walking Streetillä aikaisin tänä aamuna.

22-vuotias Penpisut Rinthongma ilmoitti tapauksesta paikalliselle poliisille, joka sitten tarkasti CCTV-materiaalin. Hän kertoi poliisille, että epäilty oli varastanut häneltä yli 20,000 XNUMX bahtia sekä sata Yhdysvaltain dollaria.

Poliisi meni yökerhoon, jossa yökerhon vartijat olivat pidättäneet epäillyn. Epäilty on 35-vuotias Nongyao Laethaisong. Häneltä löydettiin 9,580 100 bahtia ja XNUMX dollaria käteistä. Ei ole tiedossa eroa väitetyn varastetun ja löydetyn määrän välillä.

Rouva Penpisut kertoi poliisille, että hän oli yökerhossa ystäviensä kanssa ja siellä oli paljon ihmisiä. He pyysivät epäiltyä istumaan pöytäänsä, ja epäilty suostui.

Kun neiti Penpisut kääntyi takaisin pöytään tanssimisen jälkeen, hän huomasi, että hänen laukkunsa oli avattu. Hänen rahansa puuttuivat ja epäilty oli poissa. Hän ilmoitti asiasta välittömästi yökerhon vartijoille, jotka löysivät ja pidättivät epäillyn.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten. Epäilty otettiin kiinni ja hänen epäillään syyllistyneen varkauteen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/