Moottoripyörän kuljettajan niska loukkaantui vakavasti roikkuvien kaapelien takia Nakluassa

Moottoripyörän kuljettajan niska loukkaantui riippuvien kaapelien takia Bang Lamungissa –

Moottoripyörän kuljettaja sai vakavia niskavammoja roikkuvien kaapelien takia ajaessaan moottoripyöräänsä Nakluassa viime viikonloppuna.

Eilen, 20. elokuuta 2019, 39-vuotias herra Sukhonjit Maneenart, joka on paikallinen matkanjärjestäjä ja kuljettaja, paljasti Pattaya Newsille, että hän ajoi varhain lauantaiaamuna 17. elokuuta 2019 moottoripyörällään Potisanilla – Naklua Road.

Yhtäkkiä hän tunsi voimakasta kipua niskassaan ja kuuli napsahtavan äänen. Hän kärsi kovista kipuista ja onnistui pysäyttämään moottoripyöränsä ilman onnettomuutta. Hän käveli tapahtumapaikalle ja löysi roikkuvia kaapeleita, jotka näyttivät katkenneen osuessaan niihin, ja hän oli erittäin onnekas, etteivät kaapelit olleet aiheuttaneet lisävaurioita tai loukkaantumisia.

Hän meni paikalliseen sairaalaan hakemaan välitöntä apua. Hän on kehottanut jotakuta, joka on linjassa paikallisten viranomaisten kanssa, antamaan vastauksen tähän vaaralliseen kysymykseen.

Sukhonjit uskoo, että jos kaapelit olisivat pudonneet, ne tulisi korjata välittömästi suurten onnettomuuksien estämiseksi.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/